Ντίνα Νικολάου: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να είναι μέλος ριάλιτι μαγειρικής;
Taste

Ντίνα Νικολάου: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να είναι μέλος ριάλιτι μαγειρικής;

Μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή μαγειρικής όπως είναι το «Dina’s Bakery» στον ΑΝΤ1, η Ντίνα Νικολάου θα προτείνει απλές, γευστικές και υγιεινές συνταγές.

Τι λέει η ίδια για τις πολλές εκπομπές μαγειρικής αλλά κι θα απαντούσε σε ενδεχόμενη πρόταση να λάβει μέρος ως κριτής σε ριάλιτι;

Θα της άρεσε μια τέτοια νέα πρόκληση;

Το τηλεοπτικό τοπίο έχει γεμίσει από μαγειρικές. Θεωρείς ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη αυτό;


«Δεν ξέρω αν ο κόσμος το έχει ανάγκη σώνει και καλά, αλλά δεν τον "χαλάει" κιόλας. Όσοι κάνουμε τηλεοπτική μαγειρική, ο καθένας έχει το δικό του στυλ και το δικό του κοινό. Δεν είναι κακό αυτό ή βλάπτει ή ότι μπουχτίζει ο κόσμος. Αν πούμε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τη μαγειρική, τότε τι πρέπει να έχει κάνει το gossip»


Θα ήσουν θετική σε ριάλιτι μαγειρικής, θα το επιχειρούσες;


«Δεν έχει τύχει, δεν έχω κάνει. Δεν το επιχειρώ, αν τύχει κάτι, άμα μου γίνει κάποια πρόταση που μου ταιριάζει και μπορώ να το υποστηρίξω...Έχω αδυναμία στο χρήσιμο, θέλω ό,τι κάνω να είναι χρήσιμο, θέλω να αισθάνομαι περήφανη για τις δουλειές μου. Αν βρεθεί κάτι κι αισθανθώ ότι είμαι χρήσιμη, γιατί όχι; Μου αρέσουν τα καινούργια πράγματα, γιατί βαριέμαι γρήγορα. Είμαι κάθετη στο ν' αναλωθώ σ' ένα σκληρό ριάλιτι, αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου, μου είναι αδιάφορο»


Βλέπεις εκπομπές;
«Δεν προλαβαίνω, αλλά ακούω, γιατί μέσα από τα social media, έχεις το αντίκτυπο, το βλέπεις. Πιστεύω ότι το κοινό θα το οδηγήσεις, θα το εκπαιδεύσεις, κι άμα του δείξεις πιο ποιοτικά πράγματα θα τα αγκαλιάσει», λέει στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved