Κρεατόσουπα με κριθαράκι από τον Πετρετζίκη
Μία λαχταριστή κρεατόσουπα για αυτές τις πρώτες κρύες μέρες του φετινού Φθινοπώρου.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή και θα απολαύσετε μέσα σε λίγη ώρα ένα υπέροχο γεύμα...
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
- 2 λίτρα νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 κύβους κότας
- 1 πατάτα
- 2 καρότα
- 1 κολοκυθάκι
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 ματσάκι σέλινο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 500 γρ. ντομάτες
- 100 γρ. κριθαράκι, μέτριο
Για το σερβίρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 λεμόνι, σε φέτες
- ελαιόλαδο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ