Παρουσιάστε: Ο Μπέζος δίνει spoiler για την προσωπική ζωή του Γούλα
Showbiz

Παρουσιάστε: Ο Μπέζος δίνει spoiler για την προσωπική ζωή του Γούλα

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε τη νέα του συνέντευξη και μίλησε για την κωμική σειρά του ANT1.

Και φέτος, η κωμωδία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του ANT1, με τη σειρά Παρουσιάστε να έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές. Ο πρωταγωνιστής, Γιάννη Μπέζος μίλησε για όλα, ενώ πέρασε σε λεπτομέρειες για το ρόλο του ως Γούλας, αλλά και το φλερτ, που δέχεται από την Γλυκερία.

Το «Παρουσιάστε» έχει αγαπηθεί από το κοινό από τις πρώτες εβδομάδες και τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ υψηλά, δεδομένης της εποχής και της πολύ ιδιαίτερης σεζόν. Νιώθετε χαρά που άλλη μία σειρά που πρωταγωνιστείτε έχει τέτοια ανταπόκριση από το κοινό;

Ξέρετε, δεν είναι μόνο τα νούμερα που μετράνε, αλλά και το αν αφήνει ένα ίχνος αυτό που κάνεις, αν καταγράφεται δηλαδή στη συνείδηση και τη μνήμη του κόσμου. Πολλές φορές βλέπουμε πράγματα που δεν τα εκτιμάμε πολύ. Θέλουμε οι τηλεθεατές να γελούν, να τους κρατήσουμε μια όμορφη συντροφιά. Βέβαια, αυτό γίνεται με πολύ κόπο και προετοιμασία. Νιώθω μια σχετική ικανοποίηση, γιατί ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος απόλυτα.

Φαντάζομαι, επειδή είστε τελειομανής; Προσπαθώ να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σ' αυτές τις δύσκολες, οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Το 2020 έφερε τον τυφώνα της πανδημίας μαζί του. Σας τρομάζουν όλα όσο διαδραματίζονται τόσο παγκοσμίως όσο και στη χώρα μα;;

Φυσικά. Δεν είναι το πιο ευχάριστο, αλλά είναι μια δοκιμασία του πλανήτη, ένα είδος πολέμου. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια στα μέρη μας, στο Βόρειο Ημισφαίριο, δεν έχουμε πολλούς και γενικευμένους πολέμους. Αντ' αυτού, έχουμε αυτήν την περιπέτεια με τη δημόσια υγεία. Είναι ένα σημάδι της φύσης ξέρετε αυτό. Η φύση υπερέχει όλων μας και προσπαθεί να μας δείξει κάτι, με έναν τρόπο. Εμείς θα απαντήσουμε φυσικά μέσω της επιστήμης και της υπομονής μας, αλλά θα πρέπει απ' αυτήν την περιπέτεια να βγούμε λίγο πιο σοφοί. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα βγούμε σοφότεροι, αν και θα ήταν μεγάλη μου επιθυμία.

'Εχουν χαθεί τόσες ζωές. Σας εκνευρίζει ότι υπάρχουν ακόμη αρνητές της πανδημίας;

Δεν με εκνευρίζει. Το περιμένω! Η ηλιθιότητα δεν νικιέται με τίποτα. Επομένως, δεν με εκπλήσσει.

Έρχομαι στο ρόλο του Γούλα. Τι αγαπάτε εσείς σε αυτόν το χαρακτήρα;

Οι ρόλοι δεν είναι για να τους αγαπάς, αλλά για να τους υπηρετείς. Είναι ένας γνώριμος, γραμμένος με πολύ χιούμορ, χαρακτήρας από τον Πιτταρά και προσπαθώ να τον ζωντανέψω όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν δένεστε με τον εκάστοτε χαρακτήρα που υποδύεστε;

Καθόλου. Τον κοιτάζω από απόσταση. Τον πάω βόλτα, τον δείχνω στο κοινό και ολοκληρώνω το έργο του.

Ο Σκορδάς είναι το αντίπαλο δέος του Γούλα στη σειρά. Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτούς τους δύο ήρωες ουσιαστικά συμφιλιωμένους;

Είναι τόσο συμφιλιωμένοι όσο και κοντραρισμένοι. Αυτό το στοιχείο δημιουργεί την κωμωδία. Το και μαζί και χώρια δημιουργεί μια τριβή και βγάζει γέλιο.

Ο Γούλας αντιλαμβάνεται ότι π Γλυκερία είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα δημιουργήσουν σχέση;

Δεν νομίζω. Δεν θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Προς το παρόν, είναι στο στάδιο της κωμωδίας και του σχολιασμού.

ΠΗΓΗ:7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved