Σοκολατάκια με χουρμάδες και φιστίκια Aιγίνης από τον Άκη Πετρετζίκη
Ένα λαχταριστό γλύκυσμα με άρωμα... Ανατολής!
Συστατικά
Για τη γέμιση
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 50 γρ. κουβερτούρα λευκή
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
Για τους χουρμάδες
- 250 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια
- 150 γρ. κουβερτούρα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 10 γρ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένο
- 1 κ.γ. ανθό αλατιού
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ