Γλυκό ψυγείου μελισσούλες από τον Άκη Πετρετζίκη
Κέικ μελισσούλες από τον Άκη Πετρετζίκη. Μια συνταγή για σοκολατένιο κέικ, κρέμα πατισερί και επικάλυψη με μαρμελάδα και κομπόστα ροδάκινο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για το κέικ
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
4 αβγά, μεσαία, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
80 γρ. κακάο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
500 γρ. χυμό ροδάκινου
Για την επικάλυψη
1 κιλό κρέμα πατισερί
10 γρ. φύλλα ζελατίνης
500 γρ. μαρμελάδα ροδάκινο
50 γρ. νερό
Για τη σύνθεση
12 ροδάκινα, σε κομπόστα
100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
24 ζαχαρωτά, ματάκια
24 αμύγδαλα φιλέ
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ