Σπαράγγια με αβγά ποσέ και σάλτσα Hollandaise από τον Πετρετζίκη!
Μία ιδιαίτερη συνταγή που θα σας ξετρελάνει!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
- 500 γρ. σπαράγγια
- αλάτι
- 4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, λευκό
- 2 αβγά
Για την hollandaise
- 100 γρ. βούτυρο
- 2 κρόκους, από μεσαία αβγά
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, λευκό
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ