Ο Άκης μάς προετοιμάζει για το τραπέζι της Ανάστασης: Μαγειρίτσα κοκκινιστή!
Μία ξεχωριστή συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για το τραπέζι της Ανάστασης!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
- 1 κιλό συκωταριά, αρνίσια
- 2-3 φύλλα δάφνης
- 1 κ.γ. πιπέρι, σε κόκκους
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κρεμμύδι
- 4 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 1/2 λίτρο νερό
- 1 στικ κανέλα
- 4-5 κόκκους μπαχάρι
- 300 γρ. μαρούλι
- ματσάκι άνηθο
- χυμό λεμονιού, από 1-2 λεμόνια
Για το σερβίρισμα
- άνηθο
- ξύσμα λεμονιού
- λεμόνι, σε φέτες
- πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ