Eλεονώρα Ζουγανέλη: «Μέσα στην πανδημία άλλαξε η προσωπική μου ζωή»
Taste

Eλεονώρα Ζουγανέλη: «Μέσα στην πανδημία άλλαξε η προσωπική μου ζωή»

H Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για την τωρινή της ζωή και πόσο της λείπει το να τραγουδάει.

«Η μουσική βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της. Ετσι, αποφάσισα να κάνω έναν δίσκο με θετικά, χαρούμενα τραγούδια, να πάω κόντρα. Μου βγήκε σαν εσωτερική ανάγκη. Μου λείπει και οικονομικά, αλλά κυρίως ψυχικά και δημιουργικά η σκηνή. Γιατί αυτή ήταν η ζωή μου εδώ και δεκαπέντε χρόνια και τα τελευταία δύο είμαι σε παύση. Χωρίς να θέλω να γίνω μελοδραματική, νιώθω ότι φυτοζωώ.

Σαφώς είχα το "Voice", που ήταν σημαντική στιγμή για μένα, αλλά τώρα είμαι θυμωμένη γιατί μας αντιμετώπισαν σαν να είμαστε και ενοχλητικοί εμείς που ασχολούμαστε με την τέχνη.

Ενας ίσον κανένας. Και εννοώ δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές. Σαφώς, όπως λες, γεμίζω συναυλιακούς χώρους, αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Μπροστά είμαι εγώ, αλλά για να γίνει αυτό δουλεύουν τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι. Και οι ομάδες διαλύονται.

Κατέβαλα τεράστια προσπάθεια να ξανααναστήσω τον εαυτό μου. Δεν έμεινα με τα χέρια σταυρωμένα, πείσμωσα. Οταν μπήκα στο στούντιο ένιωθα σαν πρωτοεμφανιζόμενη γιατί είχα καιρό να τραγουδήσω.

Το θετικό; Μέσα στην πανδημία άλλαξε η προσωπική μου ζωή. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, είδα διαφορετικά τον εαυτό μου. Με είδα μέσα από έναν άλλον άνθρωπο και όλα έγιναν πολύ γρήγορα - και καλώς έγιναν έτσι. Αλλαξε το πλαίσιο της καθημερινότητας μου και όλο αυτό το κομμάτι της εσωτερικής αλλαγής είναι πολύ δημιουργικό. Είμαστε το ζευγάρι της καραντίνας», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved