Φτιάξτε πεντανόστιμο ψάρι πανέ με sauce tartar από τον Άκη Πετρετζίκη
Ψάρι πανέ με sauce tartar από τον Άκη Πετρετζίκη! Ένας διαφορετικός τρόπος να μαγειρέψετε τον μπακαλιάρο σας με σος από γιαούρτι και λεμόνι!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
5 φέτες ψωμί
ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
1 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκα φύλλα
1200 γρ. μπακαλιάρο, σε φιλέτα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι
πιπέρι
αλάτι
Για τη sauce tartar γιαουρτιού
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί, κομμένο ξεπλυμένο
1 κ.σ. κάππαρη, αλατισμένη, ξεπλυμένη και κομμένη
1 κ.σ. άνηθο, κομμένο, φρέσκο
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ