Μία διαφορετική συνταγή: Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας και πορτοκάλι από τον Άκη Πετρετζίκη
Πεντανόστιμο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας και πορτοκάλι από τον Άκη Πετρετζίκη. Ένα διαφορετικό ρυζόγαλο που αξίζει να δοκιμάσετε!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για το ρυζόγαλο
250 γρ. ρύζι μπασμάτι
500 γρ. γάλα καρύδας, σε κονσέρβα
150 γρ. γάλα
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
2 στικ κανέλα
6 λοβούς κάρδαμο (κακουλέ), ελαφρώς σπασμένους
Για το σερβίρισμα
1 πορτοκάλι
2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. βούτυρο
100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
100 γρ. cranberries
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ