Μυρωδάτο και λαχταριστό ψωμί κανέλας από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη συνταγή του για ψωμί κανέλας και αξίζει να τη δοκιμάσεις.
Συστατικά
Για τη ζύμη
500 γρ. νερό, χλιαρό
9 γρ. μαγιά ξηρή
800 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το αλεύρωμα του πάγκου
60 γρ. ηλιέλαιο, + έξτρα για το άλειμμα του μπολ
65 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.γ. αλάτι
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ