Γλυκόξινα χοιρινά φιλετάκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Γλυκόξινα χοιρινά φιλετάκια από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε finger food με ψαρονέφρι, πιπεριές και γλυκόξινη σάλτσα!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τη γέμιση
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. τσένταρ, σε φέτες
Για τη μαρινάδα
100 γρ. σάλτσα σόγιας
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 σκ. σκόρδο
50 γρ. κρέμα βαλσάμικο, με σύκο
1 κ.σ. μέλι
500 γρ. ψαρονέφρι
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
σουσάμι
φύλλα κόλιανδρου
γουακαμόλε
γλυκόξινη σάλτσα
γιαούρτι στραγγιστό, ή sour cream
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ