Vegan γιουβαρλάκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Vegan γιουβαρλάκια από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε ένα παραδοσιακό πιάτο με μανιτάρια, ρύζι και σάλτσα με γάλα καρύδας για ένα τέλειο γεύμα!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τα γιουβαρλάκια
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 ματσάκι άνηθο
1 κ.σ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. μανιτάρια champignon
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
50 γρ. ψωμί τριμμένο
200 γρ. ρύζι τύπου Αμερικής, βρασμένο
1 κ.σ. γεμάτη αλεύρι γ.ο.χ.
800 γρ. ρόφημα καρύδας
2 φύλλα δάφνης
Για τo vegan αβγολέμονο
1 κ.γ. γεμάτο κορν φλάουρ
χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
Για το σερβίρισμα
μπούκοβο
άνηθο
λάιμ, σε φέτες
ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ