Τσίλι κον κάρνε με γαλοπούλα από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ένα πιάτο που θα σας θαυμάζουν για τη διεθνή σας κουζίνα!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
- 1 κιλό κιμά γαλοπούλας
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- 2 πιπεριές τσίλι
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. κύμινο
- 100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
- 400 γρ. κόκκινα φασόλια, σε κονσέρβα
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
- 200 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
- νάτσος
- κόλιανδρο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ