Κροκέτες με αχλάδι και μπέικον από τον Άκη Πετρετζίκη
Κροκέτες με αχλάδι και μπέικον από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε ένα νόστιμο finger food με έναν συνδυασμό αχλάδι και μπέικον με τραγανό πανάρισμα!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
300 γρ. αχλάδια
200 γρ. γκοργκοντζόλα
8 φέτες μπέικον
400 ml σπορέλαιο
Για το πανάρισμα
3 αβγά
΄100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. πάνκο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
Για το σερβίρισμα
ρόκα
γλυκόξινη σάλτσα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ