Cheesecake πάβλοβα από τον Άκη Πετρετζίκη
Τσιζκέικ πάβλοβα (cheesecake pavlova) από τον Άκη Πετρετζίκη! Ένα εντυπωσιακό γλυκό με βάση φωλιές από μαστιχωτές μαρέγκες και υπέροχη γέμιση με τυρί κρέμα!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τις μαρέγκες
5 ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για την κρέμα
250 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
500 ml κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τις φράουλες
500 γρ. φράουλες, καθαρισμένες, πλυμένες και κομμένες στα 8 ή φρούτα του δάσους
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ