Cottage pie με γαλοπούλα από τον Άκη Πετρετζίκη!
Μία συνταγή που είναι ξεχωριστή και ό,τι πρέπει για ξεχωριστά γεύματα!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Για τον πουρέ
1.200 γρ. πατάτες, μέτριες (4 τμχ)
40 γρ. γάλα
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη + έξτρα για το πασπάλισμα
Για τη γέμιση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 καρότα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
330 γρ. μπίρα
100 γρ. αρακά, κτψ.
500 γρ. γαλοπούλα, ψημένη, ξεψαχνισμένη
2 κ.σ. θυμάρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ