Σουφλέ με μαρμελάδα φράουλας από τον Άκη Πετρετζίκη
Σουφλέ με μαρμελάδα φράουλας από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
Για την κρέμα πατισερί
4 κρόκους, από μεσαία αβγά
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
350 γρ. γάλα
20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
20 γρ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σουφλέ
4 ασπράδια, από μεσαία αβγά
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη σύνθεση
180 γρ. μαρμελάδα φράουλα
1/2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
20 γρ. βούτυρο, για τα ράμεκιν
20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ