Κοντοσούβλι από τον Άκη Πετρετζίκη!
Το πιο αγαπημένο και λαχταριστό φαγητό του Πάσχα δεν είναι άλλο από το κοντοσούβλι. Φτιάξτε το στην καλύτερη εκδοχή του δια χειρός Άκη Πετρετζίκη!
Θα χρειαστείτε:
1.300 γρ. πανσέτα
5 κιλά χοιρινό, λαιμό
70 γρ. αλάτι
6 γρ. πιπέρι
1 κ.γ. μπούκοβο
3 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
2 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά
2 κ.σ. θυμάρι
3 κλ. δεντρολίβανο
3 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
2 κ.σ. κοφτές μέλι
Για τη σύνθεση
3-4 κλ. δεντρολίβανο
4-5 κλ. θυμάρι
300 γρ. βούτυρο
5 σκ. σκόρδο
Δείτε τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ