Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μάρω Κοντού
Taste

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μάρω Κοντού

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μάρω Κοντού, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:45, στο OPEN και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ». 

Η αγαπημένη ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της στην Αννίτα και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για τους έρωτες της ζωής της.

Περιγράφει τα παιδικά της χρόνια στο Κουκάκι και αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Φυσικά, θυμάται και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Ακόμα η Μάρω Κοντού, εξιστορεί την πρώτη της συνάντηση με τον Δημήτρη Χόρν και μιλάει για τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και φυσικά το καλλιτεχνικό της ταίρι, που δεν είναι άλλο, από τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια αναφέρεται και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκαλύπτει πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φούκς.

Η Μάρω Κοντού εξομολογείται στην Αννίτα και πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί. Ακόμα, αποκαλύπτει τις «μικρές αλητείες» που έχει κάνει στη ζωή της και περιγράφει τη βραδινή παρακολούθηση σε σύντροφό της, όταν κατάλαβε ότι εκείνος έχει μυστικά.

Μιλάει επίσης για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους της και καταθέτει την άποψή της για την «ταλαιπωρία» που υφίσταται ο θεατρικός χώρος, ενώ συγκρίνει το κλίμα που επικρατεί στις μέρες μας, με τις παλιές εποχές του θεάτρου.

Η Μάρω Κοντού λέει ακόμα στην Αννίτα, πώς καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα και την ενέργεια της.

Τέλος, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου «παίζει ρακέτες» με πρωταγωνιστές όλες και όλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

H συνέχεια…. που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 23:45 στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved