Η Μπαρμπαρίγου και ο Καλλίδης προσπαθούν να κάνουν μαζί live στο instagram και ιδού το αποτέλεσμα
Taste

Η Μπαρμπαρίγου και ο Καλλίδης προσπαθούν να κάνουν μαζί live στο instagram και ιδού το αποτέλεσμα

Στη Μυροβόλο Χίο βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Βασίλης Καλλίδης

Οι δύο αγαπημένοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι chef βρέθηκαν το όμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου καλεσμένοι του περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη και της συζύγου του Δήμητρας Μουτζούρη για ένα διήμερο που περιελάμβανε εκτός των άλλων και την εκδήλωση μνήμης για τα 200 χρόνια της σφαγής της Χίου, στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Μηνά.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Βασίλης Καλλίδης πέταξαν για τη Χίο την περασμένη Παρασκευή το πρωί και η σύμπραξή τους ήταν από την πρώτη στιγμή απολαυστική.

Άνθρωποι με απίστευτο χιούμορ και οι δύο, "έδεσαν" από την πρώτη στιγμή με τα πειράγματα ανάμεσά τους να πέφτουν βροχή.

Πειρηγήθηκαν στην Καστρούπολη της Χίου, δοκίμασαν τα ξακουστά μασουράκια, ψώνισαν τσουρέκια από τοπικό φούρνο αφού η μυρωδιά τους έσπασε σε όλους τη μύτη και απόλαυσαν τοπικές γεύσεις μην κρύβοντας στιγμή τον ενθουσιασμό τους.

Μπαρμπαρίγου και Καλλίδης μαζί στη Χίο
Η Αργυρώ ποζάρει και ο Βασίλης φωτογραφίζει

Από την αρχή του ταξιδιού ήθελαν να κάνουν κάποια στιγμή μαζί live στο Instagram με partnership δηλαδή να συνδεθούν ταυτόχρονα και να φαίνονται τα δύο accounts τους μαζί ενώ ο καθένας θα έδειχνε ότι ήθελε με το δικό του κινητό.

Μπαρμπαρίγου και Καλλίδης μαζί στη Χίο
Το κοινό Live πέτυχε και εμείς μαζί με την Ειρήνη Νικολοπούλου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ακολουθήσαμε το ενθουσιασμένο δίδυμο

Η ευκαιρία τους δόθηκε στο γραφικό Πυργί, όπου το πέρασμά τους έβγαλε αρκετούς κατοίκους από τα σπίτια τους για να τους φιλέψουν. Η Μαίρη Αυγερινοπούλου τους βοήθησε να βρουν πώς να το κάνουν και ενθουσιασμένοι πήραν τους δρόμους και τα στενά σα μικρά παιδιά.

Ο Βασίλης Καλλίδης μάλιστα, όπως μάθαμε, μύρισε κουκιά και δεν δίστασε να χτυπήσει και την πόρτα ενός σπιτιού για να δει πώς τα έφτιαχναν εκεί. Απολαυστικοί και οι δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved