Καραμελωμένα κρεμμύδια από τον Άκη Πετρετζίκη
Καραμελωμένα κρεμμύδια από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
600 γρ. κρεμμύδια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 κ.σ. βούτυρο.
Κόβουμε το ένα κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε τα υπόλοιπα κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζουμε σταδιακά στο τηγάνι. Δεν τα βάζουμε όλα μαζί γιατί θα πέφτει η θερμοκρασία από το τηγάνι και δεν θα καραμελώσουν σωστά. Τα βάζουμε σταδιακά για να μην πέφτει η θερμοκρασία του τηγανιού.
Διάβασε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ