Mangomisu από τον Άκη Πετρετζίκη
Mangomisu από τον Άκη Πετρετζίκη. Συνταγή για ένα εξωτικό γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ, ινδοκάρυδο και μάνγκο! Ένα δροσερό καλοκαιρινό γλυκό!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για το σιρόπι
200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. μάνγκο
40 γρ. ρούμι
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο
Για την κρέμα
250 γρ. τυρί κρέμα
160 γρ. κρέμα καρύδας
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
30 γρ. ρούμι
75 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για τη σύνθεση
200 γρ. μάνγκο
200 γρ. σαβαγιάρ
Για το σερβίρισμα
φράουλες
φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ