Δροσερό λευκό γλύκισμα του καλοκαιριού με τις πιο αφράτες μαρέγκες
Ένα εύκολο καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου.
Την μαρέγκα την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, και όχι άδικα!
Η μαρέγκα είναι βασικό συστατικό της ζαχαροπλαστικής, αλλά και της μαγειρικής. Χρησιμοποιείται τόσο ωμή, όσο και σε ψητή μορφή, αναλόγως το γλύκισμα και την επιθυμητή υφή του: στην ωμή του μορφή χρησιμοποιείται ευρέως για τη διακόσμηση κέικ και ταρτών (τούρτα βανίλια, λεμονόπιτα), ενώ οι ψητές μαρέγκες αποτελούν παραδοσιακό γλύκισμα κεράσματος σε γάμους.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr