Τι να τρως στο γραφείο, όταν έχεις ανάγκη από γεύση και ενέργεια, αλλά όχι από περιττές θερμίδες
Taste

Τι να τρως στο γραφείο, όταν έχεις ανάγκη από γεύση και ενέργεια, αλλά όχι από περιττές θερμίδες

Yπάρχει τρόπος να αισθάνεσαι πάντα χορτάτη και γεμάτη ενέργεια στο γραφείο και μάλιστα, χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με περιττές θερμίδες και ανθυγιεινά συστατικά.

Είναι αλήθεια πως ο χώρος εργασίας μας αποτελεί συχνά το «ιδανικό» μέρος για να φάμε κάτι γρήγορο και εύκολο ή για να κάνουμε κάποια μικρή διατροφική ατασθαλία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής μέρας, που είναι γεμάτη με πολλές επαγγελματικές συναντήσεις και ακόμη περισσότερα deadlines.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να αισθάνεσαι πάντα χορτάτη και γεμάτη ενέργεια στο γραφείο και μάλιστα, χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με περιττές θερμίδες και ανθυγιεινά συστατικά. Το «κλειδί» βρίσκεται στον σωστό προγραμματισμό, που σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή γευμάτων και σνακ, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διατροφή και την ευεξία σου.

Πώς θα ακολουθήσεις όμως εύκολα στην πράξη μία ισορροπημένη διατροφή στο γραφείο; Ιδού μερικές γευστικές και υγιεινές απολαύσεις για να αναβαθμίσεις εύκολα και γρήγορα το καθημερινό σου μενού και εκτός σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved