Καγιανάς (Στραπατσάδα) από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ένα παραδοσιακό πιάτο της ελληνικής κουζίνας στην καλύτερή του εκδοχή!
Θα χρειαστείτε:
1 κρεμμύδι, ξερό
1 σκ. σκόρδο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. ντομάτες
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
1 κ.γ. ρίγανη, φρέσκια
1 κ.γ. βασιλικό, φρέσκο
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. κύμινο
4 αβγά, μεσαία
50 γρ. φέτα
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
100 γρ. ρόκα
6 ντοματίνια
4 φέτες ψωμί, ψημένες
20 γρ. φέτα
ελαιόλαδο, λίγο
πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ