Frozen yogurt σε ξυλάκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Frozen yogurt σε ξυλάκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. μέλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. φρέσκα μούρα
80 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και μοιράζουμε τη μισή ποσότητα του μείγματος σε θήκες ειδικές για παγωτά.
Προσθέτουμε λίγα από τα μούρα, τα οποία βυθίζουμε μέσα στο γιαούρτι με ένα πιρούνι.
Βάζουμε τις θήκες στην κατάψυξη για να σφίξει λίγο το γιαούρτι.
Διάβασε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ