Φυτούρες Ζακύνθου από τον Άκη Πετρετζίκη
Φυτούρες Ζακύνθου από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε ένα αφράτο γλύκισμα από κρέμα σιμιγδαλιού, τηγανητό με την πιο τραγανή κρούστα από την Ζάκυνθο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
400 γρ. νερό
10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. ανθόνερο
1 πρέζα αλάτι
400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ