Vegan soft cookies από τον Άκη Πετρετζίκη
Vegan soft cookies από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
130 γρ. ζάχαρη μαύρη μαλακή
125 γρ. ηλιέλαιο
70 γρ. νερό
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
1/2 κ.γ. αλάτι
200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. ανθό αλατιού
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρυσταλλική ζάχαρη, τη μαύρη μαλακή ζάχαρη, το ηλιέλαιο, το νερό, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για 1-2 λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, την ψιλοκομμένη κουβερτούρα, και ανακατεύουμε με το κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ