Η Γη της Ελιάς: O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι τρέχουν να τον βοηθήσουν
Taste

Η Γη της Ελιάς: O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι τρέχουν να τον βοηθήσουν

Τι θα δούμε σήμερα, 17 Νοεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

H φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά.

Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη. Ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για την Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής.

Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση. Η Ιουλία αρνείται για μία ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση.

Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει. O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι στο σπίτι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς:

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει

τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του. Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved