Φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με Μετσοβόνε και άγριο ρύζι από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με Μετσοβόνε και άγριο ρύζι από τον Άκη Πετρετζίκη

Φτιάξτε φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με Μετσοβόνε και άγριο ρύζι, όπως ο Άκης Πετρετζίκης και θα τη λατρέψουν όλοι αυτή τη συνταγή! 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:

Για τη γαλοπούλα

900 γρ. γαλοπούλα, (2 φιλέτα)

αλάτι

πιπέρι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο

50 γρ. σπανάκι baby

50 γρ. λιαστές ντομάτες

150 γρ. Μετσοβόνε, κομμένο σε κύβους

Για το άγριο ρύζι

200 γρ. άγριο ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο

250 γρ. χυμό πορτοκαλιού

1 κύβο κότας

500 νερό

αλάτι

πιπέρι

Για τη σάλτσα Μετσοβόνε

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

80 κρασί λευκό

50 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα

350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

200 γρ. Μετσοβόνε, τριμμένο

3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

Για τη σύνθεση

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

50 γρ. ρόδι, σε σπόρους

πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved