Taste

Το μυστικό για τέλειο κουρκούτι

Δεν είναι η μπύρα ούτε η σόδα.

Το κουρκούτι το χρησιμοποιούμε για να τηγανίσουμε όχι μόνο θαλασσινά αλλά και πολλά λαχανικά όπως μελιτζάνες και κολοκυθάκια προκειμένου να είναι τραγανά.

Εκτός από τα βασικά υλικά - νερό, αλεύρι, μαγιά – πολλοί προσθέτουν μπύρα που κάνει το κουρκούτι πιο ελαφρύ και τραγανό ή σόδα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να απογειώσει το κουρκούτι και αυτό είναι ένα πασίγνωστο οινοπνευματώδες ποτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved