Το μυστικό για τέλειο κουρκούτι
Δεν είναι η μπύρα ούτε η σόδα.
Το κουρκούτι το χρησιμοποιούμε για να τηγανίσουμε όχι μόνο θαλασσινά αλλά και πολλά λαχανικά όπως μελιτζάνες και κολοκυθάκια προκειμένου να είναι τραγανά.
Εκτός από τα βασικά υλικά - νερό, αλεύρι, μαγιά – πολλοί προσθέτουν μπύρα που κάνει το κουρκούτι πιο ελαφρύ και τραγανό ή σόδα.
Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να απογειώσει το κουρκούτι και αυτό είναι ένα πασίγνωστο οινοπνευματώδες ποτό.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr