Sunkissed memories: Τρεις αναμνήσεις που έχουμε συνδέσει με τη Σαρακοστή και αξίζει να ζήσουμε ξανά
Taste

Sunkissed memories: Τρεις αναμνήσεις που έχουμε συνδέσει με τη Σαρακοστή και αξίζει να ζήσουμε ξανά

Πρόκειται για τις sunkissed εμπειρίες που κάθε Σαρακοστή μας «ανεβάζουν» τη διάθεση και φέρνουν στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη εκδοχή μας.

Κακά τα ψέματα. Για τις περισσότερες από εμάς, η περίοδος της Σαρακοστής είναι μία φάση προετοιμασίας πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, ένα μεταβατικό, «μικρό καλοκαίρι» στην «καρδιά» της άνοιξης, το οποίο μας κάνει να λαχταράμε βουτιές στη θάλασσα, παρεΐστικες ουζοποσίες υπό τον ήχο των κυμάτων, ραντεβού στον ήλιο με τους φίλους μας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως αρκετές από τις αναμνήσεις που έχουμε συνδέσει με τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι ηλιόλουστες και αισιόδοξες, αφού συνήθως, κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής αποχαιρετούμε τον χειμώνα και καλωσορίζουμε μία νέα, φωτεινή εποχή ανεμελιάς, η οποία έχει άρωμα καλοκαιριού! Συνεπώς, αν θέλουμε και η φετινή Σαρακοστή να είναι εξίσου συναρπαστική, αρκεί να επενδύσουμε στις «ιεροτελεστίες» που μας φέρνουν πρόσωπο με πρόσωπο με όσους αγαπάμε και περιλαμβάνουν διαχρονικά το ζεστό χάδι του ήλιου.

Ποιες είναι αυτές οι «ιεροτελεστίες»; Πρόκειται για τις sunkissed εμπειρίες που κάθε Σαρακοστή μας «ανεβάζουν» τη διάθεση και φέρνουν στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη εκδοχή μας. Μάλιστα, τρεις από αυτές τις έχουμε συγκεντρώσει στη λίστα που ακολουθεί, θέλοντας να σε παρακινήσουμε να απολαύσεις στο έπακρο τις επόμενες ημέρες, μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, δίνοντάς τους τη μοναδική γεύση του αγαπημένου σου Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved