Δώσε μία βιώσιμη «νότα» στο μενού σου αξιοποιώντας τα υλικά που περίσσεψαν στις πιο tasty κρέπες
Taste

Δώσε μία βιώσιμη «νότα» στο μενού σου αξιοποιώντας τα υλικά που περίσσεψαν στις πιο tasty κρέπες

Αρκεί να σκεφτείς ότι περίπου το 1/3 από την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων, το οποίο συνεπάγεται με 1,3 δισ. τόνους φαγητού, δεν καταναλώνεται τελικά, για να καταλάβεις πως εκείνη η επιπλέον μερίδα κοτόπουλου που ξέμεινε στο ψυγείο σου, είναι στη πραγματικότητα μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι ενός τεράστιου προβλήματος, δηλαδή του foodwaste, το οποίο επιβαρύνει καθημερινά τον πλανήτη.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα επιλέγουν να κάνουν μία πιο ευσυνείδητη κατανάλωση των πρώτων υλών που έχουν στη διάθεσή τους ή και μία στροφή προς ένα plantbased μενού με λιγότερα ζωικά προϊόντα. Έτσι γίνεται ένα πρώτο βήμα προς μία sustainable διατροφή, η οποία θα «αγκαλιάζει» το περιβάλλον.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να μειώσεις το οικολογικό σου αποτύπωμα μέσω της διατροφής σου, ακολουθώντας παράλληλα το κορυφαίο food trend του sustainable eating, χρειάζεται να βρεις τους τρόπους για να αξιοποιήσεις τις επιπλέον μερίδες φαγητού που περίσσεψαν στο ψυγείο σου. Ακριβώς αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί η συνταγή για τις πιο tasty, ασιατικές κρέπες με το κοτόπουλο που περίσσεψε, την οποία σου παρουσιάζουμε στο κείμενο που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved