Χαλβάς Φαρσάλων στο τηγάνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Σπιτικός και παραδοσιακός χαλβάς Φαρσάλων από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τον πιο νόστιμο χαλβά με αμύγδαλα καβουρδισμένα σε ένα τηγάνι!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
700 γρ. νερό
600 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
130 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας, λιωμένο
140 γρ. κορν φλάουρ
150 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
Για το σερβίρισμα
κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ