Μία στάση στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα σου χαρίσει το πιο γλυκό και απολαυστικό Πάσχα!
Taste

Μία στάση στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα σου χαρίσει το πιο γλυκό και απολαυστικό Πάσχα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα περάσεις τις ημέρες του Πάσχα παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο, δηλαδή την οικογένεια και τους φίλους σου.

Αυτό σημαίνει πως έχεις ήδη προγραμματίσει υπαίθρια τραπεζώματα στη βεράντα ή τον κήπο σου, ενώ είσαι καλεσμένη και σε άλλα σπίτια, τα οποία σε κάνουν να νιώθεις… σαν στο σπίτι σου. Ωστόσο, εκτός από την παρέα των δικών σου ανθρώπων, έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που κάνει τόσο απολαυστικές τις πασχαλινές συναντήσεις;

Ναι, το φαγητό είναι ο πρωταγωνιστής που δίνει χρώμα και γεύση στις ημέρες του Πάσχα. Και φυσικά, στο φαγητό συγκαταλέγονται και τα γλυκά, τα οποία «κλείνουν» γευστικά κάθε εορταστικό γεύμα. Αρκεί, βέβαια, να είναι τα κατάλληλα γλυκά, δηλαδή αυτά που παράγουν τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, τα οποία ενώνουν την παράδοση με την τέχνη και προσφέρουν ένα καταφύγιο γλυκύτητας για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Βλέπεις, στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις νόστιμα σμυρνέικα κουλουράκια, αρωματικό πολίτικο τσουρέκι, τούρτες, παγωτίνια, πρωτότυπα πασχαλινά αβγά που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αφού έχουν φτιαχτεί για να ευχαριστούν τις αισθήσεις και να ευφράνουν την καρδία μας!

Picture2.jpg

Τα πρωτότυπα πασχαλινά αβγά που θα ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι σου

Εκτός από τη λαμπάδα και τα παπουτσάκια του, το βαφτιστήρι σου περιμένει από εσένα ένα πασχαλινό αβγό, δηλαδή το δώρο που θα κάνει πιο απολαυστικό το φετινό Πάσχα για εκείνο. Αν θέλεις να το εντυπωσιάσεις, λοιπόν, να ξέρεις πως στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά αβγά, στολισμένα με πολύχρωμο διάκοσμο, με αγάπη και μεράκι. Superman, Πέππα το Γουρουνάκι, Minions, πασχαλίτσες, ποντικάκια και μικροί πιγκουίνοι, είναι μόνο μερικά από τα premium πασχαλινά αβγά που είναι χάρμα… οφθαλμών και γεύσης. Βέβαια, σε περίπτωση που θέλεις κάτι πιο εναλλακτικό, μπορείς να του χαρίσεις ένα σοκολατένιο αβγό με περιεχόμενο, δηλαδή γεμισμένο με λαχταριστές μπουκιές σοκολάτας. Ωστόσο, επειδή τα γεμιστά πασχαλινά αβγά έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα, φρόντισε να επισκεφθείς έγκαιρα ένα από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ή να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα, για να κάνεις online την παραγγελία σου.

Picture3.jpg

Απόλαυσε τη Μεγάλη Εβδομάδα προσθέτοντας διαχρονικά γλυκά στο μενού

Φέτος αποφάσισες να νηστέψεις και τελικά, μπόρεσες να μείνεις πιστή στην υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου; Τότε, μπαίνοντας στην τελική ευθεία, δηλαδή τη Μεγάλη Εβδομάδα, μην παραλείψεις να προσθέσεις στο μενού σου μερικά λαχταριστά, νηστίσιμα γλυκά, τα οποία θα κάνουν πιο απολαυστικές τις τελευταίες ημέρες της φετινής Σαρακοστής. Λατρεμένα ροξάκια, μυρωδάτος χαλβάς σαπουνέ και σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι ή σοκολάτα, πουράκια, καλτσούνια, βιεννέζικα και ένα ονειρεμένο vegan μαλακό και αφράτο γλύκισμα με πραλίνα σοκολάτας και τριμμένη καρύδα, είναι μόνο μερικές από τις νηστίσιμες προτάσεις που θα βρεις στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και αξίζει να δοκιμάσεις.

Picture4.jpg

Τα γλυκά που είναι φτιαγμένα για παρεΐστικες και οικογενειακές στιγμές

Για τις καθιερωμένες εορταστικές επισκέψεις στο σπίτι του Λάμπρου, της Αναστασίας, του Θωμά, τα γλυκά από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ είναι το ιδανικό δώρο, αυτό που θα φέρει πιο κοντά όλους τους παρευρισκόμενους, μέσω της ίδιας απόλαυσης. Αγαπημένο σοκολατένιο προφιτερόλ με αφράτα σου, τούρτες Oreo, κατακόκκινος κορμός Black Forest στο χρώμα της Λαμπρής, μιλφέιγ πασπαλισμένο με άχνη, Πάβλοβα ανάλαφρη σαν… μπαλαρίνα, καθώς και δροσερά ολόφρεσκα παγωτίνια, είναι τα γλυκά που αξίζει να χαρίσεις ως δώρο σε κάθε επίσκεψη που θα πας, αφού είναι φτιαγμένα για οικογενειακές και παρεΐστικες στιγμές πληρότητας και ευτυχίας!

Picture5.jpg

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στρώνουν μαζί μας το πιο γλυκό τραπέζι και είναι εδώ για να μας συντροφεύουν σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Κάπως έτσι, μας προσκαλούν σε ένα «ταξίδι» γεύσεων, ένα ταξίδι που αξίζει να μοιραστούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved