Vegan μπριζόλα από σεϊτάν από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε βήμα προς βήμα τη βασική συνταγή για σεϊτάν, το υποκατάστατο κρέατος που αποτελείται από αλεύρι, νερό και μπαχαρικά. Ακολουθήστε την κατάλληλη διαδικασία και φτιάξτε με αυτό την τέλεια vegan μπριζόλα που σας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για το σεϊτάν
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκι
650 γρ. νερό
1 κ.γ. κάρι
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το άλειμμα του μπολ
Για τις μπριζόλες
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. ζωμό λαχανικών
Για το σερβίρισμα
σαλάτα mix
ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ