Γη της Ελιάς – Μαρτίδης: «Δεν θα με ενοχλούσε αυτός ο ήρωας να μείνει τελικά μπακούρι»
Taste

Γη της Ελιάς – Μαρτίδης: «Δεν θα με ενοχλούσε αυτός ο ήρωας να μείνει τελικά μπακούρι»

Spoiler για τα προσεχή επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς έδωσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ενώ σχολίασε και την προσωπική ζωή του ήρωά του.

Αυτή την τρίτη σεζόν θεωρούμε ότι θα τακτοποιηθεί στα προσωπικά του ο Γιώργης! Θα θέλατε να παντρευτεί ο Κουράκος;

«Δεν θα με ενοχλούσε αυτός ο ήρωας να μείνει τελικά μπακούρι. Και στη σχέση του με την Ιουλία υπήρχαν δυσκολίες και με την Ευτυχία επίσης αλλά σε αυτή τη σεζόν με τη Δήμητρα αν θα είναι μαζί δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Δραματουργικά πάντως όταν κάτι είναι εύκολο δεν έχει ενδιαφέρον. Πάντως δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα εξελιχθεί αυτός ο ήρωας. Αυτό είναι που γουστάρω, το γεγονός ότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα νέα επεισόδια».

1675216290129-203930767-kourakos.jpg

Τουλάχιστον στα επαγγελματικά θα γνωρίσει κάποιου είδους δόξα; Μην ξεχνάμε ότι γίνει επιθέσεις στους Στεφαναίους, ενώ η Χάιδω έχει κάνει δύο φόνους! Θα κάνει κάτι ο διοικητής της Αερόπολης για όλα αυτά;

«Προφανώς και θα ασχοληθεί με αυτά που ανέφερες αλλά και με τόσα όλα. Ολα περνούν από τα χέρια του. Πρακτικά όμως σε αποστολές πάνε οι κατώτεροι του γιατί είναι προϊστάμενος, όμως θα ανοίξουν πολλές ιστορίες. Εμπρησμοί, κλοπές, θα έχει χίλια δυο πράγματα να διαλευκάνει».

i-gi-tis-elias-poios-dinei-entoli-thanatou-gia-ton-kourako.jpg

Εχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργης ξέρει κάτι για το παρελθόν του Ορέστη. Συγκεκριμένα γνωρίζει πως ήταν κρυφός αστυνομικός

«Ισχύει αυτό. Και ο λόγος που τα παράτησε ήταν η μεταμόσχευση που έκανε».

Μήπως αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να έρθουν ξανά οι δύο φίλοι κοντά;

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ορέστης θα στηρίξει τον Κουράκο ό,τι κι αν γίνει. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά του».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved