Taste

Λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού από τον Άκη Πετρετζίκη

Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψετε το ψάρι σας είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά, όπως ο Άκης Πετρετζίκης

Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:

7 κ.σ. ελαιόλαδο

250 γρ. πατάτες baby

αλάτι

πιπέρι

1 κολοκυθάκι, μεγάλο

1 καρότο

1 σκ. σκόρδο

800 γρ. λαβράκι

2 κλ. δεντρολίβανο

Για τη σάλτσα λεμονιού

150 γρ. λευκό κρασί

100 γρ. νερό

1 κ.γ. κορν φλάουρ

χυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι

1 κύβο κότας

2 κ.γ. μέλι

2-3 κλ. θυμάρι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

θυμάρι, φρέσκο

1 λεμόνι, σε φέτες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved