
Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο φτιάχνοντας τα κρουασάν red velvet του Άκη Πετρετζίκη
Δείτε αναλυτικά όλα τα βήματα για να πετύχετε την απόλυτη εκδοχή για δίχρωμα κρουασάν βουτύρου red velvet με γέμιση από τυρί κρέμα και μαρμελάδα φράουλα!
Ιδανικά για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο!
Συστατικά
Για τη γέμιση
- 350 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 60 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ