Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρεβίθια από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρεβίθια από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο απόλυτος τρόπος να συνδυάσετε το μοσχαράκι με τα ρεβίθια στην κοκκινιστή εκδοχή τους! Ένα κυρίως πιάτο που θα σας θυμίσει κάτι ανάμεσα σε κοκκινιστή κρεατόσουπα κα ρεβιθάδα!

Θα χρειαστείτε:

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά

600 γρ. ρεβίθια, κατεψυγμένα

4-5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πράσο

1 καρότο

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

1 κ.γ. κύμινο

1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

50 γρ. κόκκινο κρασί

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. χυμό ντομάτας

2 λίτρα νερό

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

ελαιόλαδο

πιπέρι

μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ψωμί, φρυγανισμένο

Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved