
Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρεβίθια από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο απόλυτος τρόπος να συνδυάσετε το μοσχαράκι με τα ρεβίθια στην κοκκινιστή εκδοχή τους! Ένα κυρίως πιάτο που θα σας θυμίσει κάτι ανάμεσα σε κοκκινιστή κρεατόσουπα κα ρεβιθάδα!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά
600 γρ. ρεβίθια, κατεψυγμένα
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πράσο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
50 γρ. κόκκινο κρασί
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. χυμό ντομάτας
2 λίτρα νερό
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
πιπέρι
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ψωμί, φρυγανισμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ