
Μπρουσκέτες με αχλάδι και τραγανό προσούτο από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε μπρουσκέτες με καραμελωμένο αχλάδι, τραγανό προσούτο και blue cheese από τον Άκη Πετρετζίκη! 'Eνα πρωτότυπο, γρήγορο και εύκολο ορεκτικό ή finger food για να εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
½ γαλλική μπαγκέτα
2 αχλάδια
4 φέτες προσούτο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. blue cheese
20 γρ. ρόκα
30 γρ. κρέμα βαλσάμικο, με μέλι
ανθό αλατιού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ