Φτιάξτε στον αγαπημένο σας εύκολα και γρήγορα κρουασάν red velvet για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Φτιάξτε την απόλυτη εκδοχή για δίχρωμα κρουασάν βουτύρου red velvet με γέμιση από τυρί κρέμα και μαρμελάδα φράουλα, όπως ο Άκης Πετρετζίκης και θα σας θυμίσει cheesecake!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τη γέμιση
350 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
60 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για τα κρουασάν
300 γρ. βούτυρο
300 γρ. νερό, κρύο
30 γρ. φρέσκια μαγιά
50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
570 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, + έξτρα για τον πάγκο
12 γρ. αλάτι
½ κ.γ. ελαιόλαδο, για το μπολ
½-1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη σύνθεση
220 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ