
Moelleux φράουλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Moelleux φράουλα, ένα λαχταριστό γλυκό, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Ο Άκης Πετρετζίκης, μάς δίνει αναλυτικά τη συνταγή του.
Συστατικά
Για τα moelleux
- 400 γρ. dulce de leche
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 αυγό, μεσαίο
- 2 κρόκους, από μεσαία αυγά
- 100 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 50 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
- 50 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, για τις φόρμες
- 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη, για τις φόρμες
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ