Σουηδικά κεφτεδάκια με σάλτσα μουστάρδας από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να πετύχετε τα διάσημα αφράτα σουηδικά κεφτεδάκια με σάλτσα μουστάρδας! Πεντανόστιμα και μυρωδάτα με πλούσια κρεμώδη σάλτσα που θα λατρέψετε!
Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. χοιρινό κιμά
60 γρ. ψωμί για τοστ, μόνο ψίχα
1 κρεμμύδι
3-5 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1/8 κ.γ. κανέλα
1/8 κ.γ. τζίντζερ
½ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 αυγό, μεσαίο
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα μουστάρδας
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
15 γρ. βούτυρο
30 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
450 γρ. νερό
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κύβο βοδινού
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
φύλλα ρίγανης
πιπέρι
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ