Δίκανο τυλιχτό από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε το πιο λαχταριστό δίκανο τυλιχτό σουβλάκι με διπλό καλαμάκι χοιρινό, όπως ο Άκης Πετρετζίκης. Δείτε τα μυστικά για μαρινάρετε σωστά το κρέας και θα έχετε το τέλειο τυλιχτό για τους πανταχού κρεατοφάγους!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τα χοιρινά σουβλάκια
500 γρ. χοιρινό λαιμό, χωρίς κόκαλο
2 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
½ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
20 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σύνθεση
3 πίτες για σουβλάκι
½ ντομάτα
⅓ κρεμμύδι
150 γρ. τηγανητές πατάτες
60 γρ. κέτσαπ
60 γρ. μουστάρδα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com