Σούπα γλυκοπατάτας με καρότο και γάλα καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη!
Φτιάξτε μια βελουτέ σούπα γλυκοπατάτας με καρότο και γάλα καρύδας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε ένα επίσημο τραπέζι! Ιδανική για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα για μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα!
Θα χρειαστείτε:
500 γρ. γλυκοπατάτες
300 γρ. καρότα
100 γρ. γάλα καρύδας σε κονσέρβα
2 κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1,5 λίτρο νερό, βραστό
1 κύβο λαχανικών
1 αστεροειδή γλυκάνισο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
πιπέρι
σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com