
Ψαρονέφρι με προσούτο (Saltimbocca alla Romana) από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε ψαρονέφρι με προσούτο, το διάσημο πιάτο saltimbocca alla Romana της Ιταλίας, όπως ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
500 γρ. ψαρονέφρι
200 γρ. προσούτο, σε φέτες
15 φύλλα φασκόμηλου
αλάτι
πιπέρι
30 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
80 γρ. βούτυρο
1 σκ. σκόρδο
400 γρ. κόκκινο κρασί, γλυκό
Για το σερβίρισμα
πατάτες baby, βρασμένες
καρότα, βρασμένα
φύλλα φασκόμηλου
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ