Taste

Ψαρονέφρι με προσούτο (Saltimbocca alla Romana) από τον Άκη Πετρετζίκη

Δείτε πώς να φτιάξετε ψαρονέφρι με προσούτο, το διάσημο πιάτο saltimbocca alla Romana της Ιταλίας, όπως ο Άκης Πετρετζίκης. 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:

500 γρ. ψαρονέφρι

200 γρ. προσούτο, σε φέτες

15 φύλλα φασκόμηλου

αλάτι

πιπέρι

30 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.

80 γρ. βούτυρο

1 σκ. σκόρδο

400 γρ. κόκκινο κρασί, γλυκό

Για το σερβίρισμα

πατάτες baby, βρασμένες

καρότα, βρασμένα

φύλλα φασκόμηλου

πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved