Πορτοκαλόπιτα στο air fryer από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε την απόλυτη πορτοκαλόπιτα με φύλλα κρούστας στο air fryer. Σιροπιαστή, αφράτη και πορτοκαλένια! Η τέλεια συνταγή για ζουμερή πορτοκαλόπιτα για όσους έχουν φριτέζα αέρος!
Θα χρειαστείτε:
Για το σιρόπι
350 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
250 γρ. νερό, βραστό
1 στικ κανέλας
50 γρ. χυμό πορτοκαλιού
φλούδες πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Για την πορτοκαλόπιτα
225 γρ. φύλλα κρούστας για γλυκά
50 γρ. χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
2 αυγά, μεσαία (100 γρ.)
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
100 γρ. σπορέλαιο, + έξτρα για το ταψί
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 βανιλίνη
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
αλεύρι γ.ό.χ., για το ταψί
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ